top of page
Garage Takelbedrijf Degrave

DIAGNOSE, HERSTELLING EN ONDERHOUD VAN ALLE AUTOMERKEN

MECHANISCHE HERSTELLINGEN

Naast de takelservices voert Garage Takelbedrijf Degrave ruim 60 jaar mechanische herstellingen uit aan personenwagens, bedrijfsvoertuigen en mobilhomes van elke merk.

Wij werken met gediplomeerde garagisten die zich voortdurend bijscholen om u altijd een professionele service te bieden.
U kunt bij ons terecht voor een digitale diagnosestelling. Met moderne uitleesapparatuur sporen we de oorzaak van uw motorproblemen of een zware roetuitstoot op. Onze garage is voorzien van een smeerput, een hefbrug, een bandenmonteermachine en een balanceerapparaat. Wij voeren de nodige herstellingen uit en vervangen de kapotte of versleten filters, veren, accu’s, leidingen, koppelingen, zekeringen enz. We benadrukken hierbij dat we steeds originele en vooral betrouwbare auto-onderdelen gebruiken.

OOK ONDERHOUD EN BANDENHOTEL

U kunt op onze garage ook rekenen voor een vakkundig onderhoud van uw voertuig. Onze garagisten onderwerpen uw wagen aan een grondige controle zodat u altijd veilig de weg op gaat. We willen uw voertuig ook vooraf checken als u ermee naar de keuring moet. Ten slotte stellen wij u ons bandenhotel ter beschikking. Wij stockeren uw seizoensbanden tot het weer tijd is om ze te wisselen.

Kortom, bij Garage Takelbedrijf Degrave bent u zeker van service en vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

Een garage nodig voor een motorherstelling, een onderhoud of het overwinteren van uw zomerbanden? Kom langs in onze garage in Middelkerke.

bottom of page