top of page

BERGING VAN PERSONENVOERTUIGEN, MOTO’S, BROMFIETSEN EN BESTELWAGENS TOT 3500 KG

PECHVERHELPING ONDERWEG

Wordt u op een meeting of bij een klant verwacht? En laat de motor het plots afweten of heeft u uw sleutels in de auto laten liggen? Vervelend uiteraard maar dat kan snel opgelost zijn. Garage Takelbedrijf Degrave is al op pad en stelt alles in het werk om u onmiddellijk terug op weg te helpen.

Garage Takelbedrijf Degrave

Ons team bestaat namelijk uit zeer degelijk opgeleide automechaniekers. Wij kunnen u heel vlug adviseren wat er dient te gebeuren. Wij hebben gespecialiseerd materiaal bij de hand om uw voertuig ter plekke te openen of om kleine herstellingen uit te voeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een kapotte band of een lege batterij vervangen. In een mum van tijd bent u weer de baan op.

24/24 EN 7/7 TAKELDIENST

Zijn er ingrijpendere reparaties nodig of heeft u een ongeluk gehad, dan zit er vaak niets anders op dan uw voertuig te laten wegtakelen. Wij staan tot uw dienst met een goed uitgeruste takeldienst die elke dag van de week en de klok rond operationeel is in heel West-Vlaanderen. Indien nodig takelen we uw voertuig naar de garage van uw voorkeur of overeenkomstig de instructie van de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast kunnen we voor vervangend vervoer zorgen zodat u veilig op uw bestemming geraakt.

Eén ding is zeker: bij Garage Takelbedrijf Degrave geniet u van een uitstekende service, voor uzelf en voor uw auto, moto of bromfiets!

Garage Takelbedrijf Degrave

Heeft u pech onderweg en wilt u een beroep doen op onze takeldienst? Neem contact met ons op.

bottom of page