top of page
Garage Takelbedrijf Degrave

DEPANNAGE EN TAKELEN VAN VRACHTWAGENS BIJ PECH OF ONGELUK IN WEST-VLAANDEREN

PECHVERHELPING BIJ VRACHTWAGENS

Bent u onderweg met een levering en krijgt u te maken met pech? Motorproblemen of ongelukken komen nooit gelegen. En al zeker niet als u onderweg bent met een lading.

Garage Takelbedrijf Degrave

Gelukkig biedt Garage Takelbedrijf Degrave in Middelkerke 24/7 service voor depannage bij vrachtwagens. Onze medewerkers komen zo snel mogelijk naar u toe om u uit de nood te helpen. In het geval van een klapband leveren wij een uitstekende bandenservice. We beschikken over een grote stock van banden en velgen. Bij motorproblemen proberen we eerst de vrachtwagen terug aan de praat te krijgen zodat u uw rit verder kunt zetten. Blijkt dat niet mogelijk, dan zorgen we voor de enige juiste oplossing op dat moment en dat is de vrachtwagen takelen naar de garage van uw wens.

TAKELSERVICE VOOR VRACHTWAGENS 24/7

Met onze jarenlange ervaring in de takelsector is Garage Takelbedrijf Degrave dé specialist in het takelen van vrachtwagens. We beschikken daarvoor over professioneel takelmateriaal en een uitgebreid wagenpark, waaronder twee signalisatievoertuigen, een materiaalwagen met compressor en een kleine takelwagen die veeleer voor technische bijstand ingezet wordt. Daarnaast bezitten we nog verschillende plateauwagens en twee zware takelwagens met kranen tot 115 T meter. U begrijpt dat de besturing en bediening van zulke zware voertuigen heel wat knowhow en expertise vragen. Maar die hebben we meer dan voldoende in huis. We maken er een erezaak van om elke takelopdracht tot een goed einde te brengen en besteden de meeste zorg aan het behoud van de lading.

U rest alleen om ons te vertellen waarheen we de vrachtwagen moeten takelen, naar uw bedrijf of naar de garage van de verzekeringsmaatschappij.

Garage Takelbedrijf Degrave

Heeft u pech met uw vrachtwagen of heeft u een ongeluk gehad? Neem contact met ons op voor een snelle interventie en professionele service.

bottom of page